در زمانی زندگی میکنیم که روزانه آمار فروش کامپیوترهای رومیزی کاهش مییابد و افراد به سمت لپتاپها و تبلتها میروند زیرا هم کارایی مناسبی دارند و هم قابل انتقال و سبک وزن هستند؛ اما هر لپتاپی بهترین نیست. در این مقاله تصمیم داریم تا با بهترین لپتاپهایی که در سال 2015 معرفی شدند آشنا شویم و البته این موضوع را از طریق طبقه بندی ادامه خواهیم داد. پس برای آشنایی با بهترین لپتاپهای سال 2015 همراه ما باشید.
بهترین لپتاپ از لحاظ طول عمر باتری
اپل مکبوک پرو 13 اینچی (2015)
همیشه مکبوکهای کمپانی اپل مورد توجه افراد زیادی بودهاند و امسال نیز این غول دنیای تکنولوژی نسخه جدیدی از مکبوک پرو 13 اینچی خود را معرفی کرد. یکی از خوبیهای این محصول استفاده از پردازنده سریعتر اینتل است که در کنار حافظه پرسرعت عملکرد خوبی را برای دستگاه به ارمغان میآورد. طول عمر باتری این دستگاه ارتقای چشمگیری داشته است و ترکپد نیز تغییر یافته و از قابلیتهای جدیدی پشتیبانی میکند. پورتهای همیشگی بر روی این دستگاه نیز جلوه نمایی میکند اما این محصول در کنار این ویژگیها، موارد ناخوش آیندی نیز دارد. این محصول نسبت به نسخه قبلی خود از لحاظ ظاهری فرق زیادی نداشته و شاید برای کاربران نسخه قبلی، کمی تکراری به نظر برسد و ضخامت و وزن دستگاه همچنان با نسخه قبلی برابر است. این درحالیست که لپتاپهای رقیب نازکتر و سبکتر شدهاند (البته باید اعتراف کنیم که این محصول هم سبک و هم نازک است اما در رقابت شاید نتوانسته کاهش وزن و ضخامت داشته باشد).
بهترین لپتاپ از لحاظ کارایی و وزن (قابلیت انتقال)
اپل مکبوک 12 اینچی (2015)
نسخه جدید مکبوک کمپانی اپل که 12 اینچی است به طور غیر قابل باور نازک و سبک است و چهره زیبایی نیز دارد که در کل حس بسیار خوبی را به کاربر القا میکند و در سه رنگ عرضه شده است. این محصول نسبت به لپتاپهایی که از پردازنده اینتل Core M استفاده میکنند طول عمر باتری بیشتری دارد و عملکرد آن نیز بهتر از نسخههای مشابه است. گفتنی است که این محصول نیز از پورت USB-C بهره میبرد که لپتاپ با کمک آن قادر خواهد بود تا از طریق باتریهای مختلف شارژ شود. اما با وجود اینکه طول عمر باتری این دستگاه ارتقا داشته است اما همچنان محصولاتی نظیر مکبوک ایر و مکبوک پرو عملکرد باتری بهتری نسبت به این محصول دارند. دکمههای کیبورد این دستگاه عمق کمی دارند و این باعث میشوند تایپ کردن کمی عجیب باشد و از لحاظ اتصالات و پورتها نیز حرفهای زیادی برای گفتن ندارد.
بهترین تبلت ویندوزی
مایکروسافت سرفیس پرو 3
microsoft-surface-pro-3
همه ساله سرفیسهای کمپانی مایکروسافت یکی از دوست داشتنیترین محصولات بازار هستند که کارایی را در کنار زیبایی به ارمغان میآورند. سرفیس پرو 3 نسبت به دو نسخه قبلی نازکتر و سبکتر شده است و یک صفحه نمایش بزرگ 12 اینچی دارد (نسبت به تبلتها) و پایه نگهدارنده آن نسبت به قبل ارتقا داشته و راحتتر میتوان از آن استفاده کرد. اما این کیبورد دستگاه مذکور است که توانسته این تبلت را در میان بهترین لپتاپها قرار دهد و این صفحه کلید عملکرد بسیار خوبی نیز دارد که یک قلم هوشمند نیز برای آن در نظر گرفته شده است. اما با وجود اینکه کیبورد سرفیس پرو 3 بسیار دوست داشتنی است اما اصلا رابطه خوبی با حساب بانکی کاربران ندارد (گران قیمت است) و کمی نیز تایپ کردن با آن دشواریهای خاص خود را دارد. مایکروسافت بر این باور است که این تبلت میتواند جایگزین لپتاپهای فعلی شود.
بهترین لپتاپ ویندوزی
دل XPS 13
انتظار داشتیم که این لپتاپ یکی از بهترینهای سال 2015 باشد، زیرا حاشیه نمایشگر آن بسیار کم است و در واقع کاربران در یک بدنه کوچک، نمایشگری بزرگ را شاهد هستند که بسیار جالب به نظر میرسد. این لپتاپ دوست داشتنی یک صفحه نمایش 13 اینچی دارد که از پردازنده اینتل استفاده میکند و عملکرد باتری آن نیز مناسب است. البته صفحه نمایشی با حاشیه باریک باعث شده است که این محصول وضوح نمایشگر چندان جالبی نداشته باشد و از قابلیت لمس نیز بیبهره باشد. در نگاه کلی این لپتاپ یک محصول پایینرده و خوش قیمت است که عملکرد باتری مناسبی دارد.
سبکترین لپتاپ
لنوو LaVie Z HZ550
این لپتاپ نیز یکی از بهترینهای بازار سال 2015 است که توانسته وزن بسیار کمی داشته باشد و در کنار پردازنده قدرتمند خود یکی از بهترین انتخابهای کاربران باشد. البته وجود پورتهای ارتباطی کامل نیز بر این موضوع بی تاثیر نبوده است. اما با وجود این اوصاف، لپتاپ سبک وزن لنوو بسیار گران قیمت است و شاید اصلا بهای رقابتی با محصولات هم تراز ندارد. این محصول از طول عمر باتری چندان مناسبی بهره نمیبرد و کیبورد نیز جایی است که شاید کاربران اصلا از آن راضی نباشند. البته ظاهر این لپتاپ نیز همانند مکبوکهای کمپانی اپل زیبا نیست.
همان طور که مشاهده کردید با پنج تا از بهترین لپتاپهای سال 2015 از لحاظ بخشهای مختلف نظیر وزن، کارایی و… آشنا شدیم. شما کدام یک را انتخاب میکنید و شایسته خود میدانید؟